Naše další projekty
Zapomenuté heslo
  • Družstevní byty - Malý háj VI

moderní družstevní bydlení

možnost převodu do osobního vlastnictví

moderní městská rezidence

více informací

Čestné prohlášení při odchodu z bytu

Čestným prohlášením při odchodu z bytu dává nájemník souhlas se zrušením svého trvalého bydliště na adrese pronajímaného bytu. Pokud se nájemník neodhlásí údaje o trvalém bydlišti sám, má pronajímatel, díky tomuto prohlášení, možnost nechat zrušit údaje o místě trvalého bydliště na příslušném obecním úřadě.

Dokument Stáhnout
Čestné prohlášení při odchodu z bytu DOC pdf

Všechny nabízené vzorové smlouvy / dokumenty na našem portále jsou vytvořeny advokáty s dlouholetou praxí v dané oblasti. Jsou garantované a v souladu s aktuální legislativou.

Doporučujeme však individuální úpravy dle vašich specifických přání a potřeb, které budou lépe vystihovat vaši konkrétní situaci. Seznam právních služeb naleznete v našem e-shopu.

Tento vzor smlouvy / dokumentu je obecný a je třeba vzít v úvahu, že nemusí být vhodný na váš individuální případ. Doporučujeme proto řešit specifika vašeho případu s našimi advokáty.

Registrovaní členové, kteří stahují vzorové dokumenty, rovněž pořídili některou z těchto služeb nebo produktů:
KONZULTACE - daňová
Daňovou konzultací rozumíme rámcové řešení daňové problematiky, předání rad a zkušeností našich daňových expertů, nasměrování na správnou cestu, naznačení řešení dané problematiky.
1 290 Kč 890 Kč
KONZULTACE - realitní
Odborné rady z oblasti realit související s problematikou pronajímání nemovitostí, nákupem investičních bytů a obecně bezpečnými realitními transakcemi. Konzultaci zajišťuje realitní expert - člen našeho týmu.
KONZULTACE - realitní
  • Nejčastěji pořizované
1 950 Kč 1 650 Kč
Sousedská práva podle nového OZ
Praktická příručka se zabývá právy a povinnostmi sousedů podle nového občanského zákoníku, který upravuje sousedské vztahy v porovnání se starým občanským zákoníkem podrobněji a v mnoha ohledech jinak. Kniha je zároveň průvodcem věcnými právy ...
472 Kč 450 Kč
Obecný dotaz (1 ks)
Obecné dotazy z různých oblastí využívají členové portálu CAPNE.cz často k tomu, aby získali odbornou odpověď k dané problematice v garantovaném čase. Odpovědi na obecné dotazy jsou vždy v písemné formě s náležitým a výstižným vysvětlením.
1 000 Kč 500 Kč
Detail
Využijte služeb námi prověřených odborníků a firem
... když kupujete, prodáváte, pronajímáte nebo jen vlastníte nemovitost!
Přejít na web