Naše další projekty
Registrace ZDARMA
Zapomenuté heslo

Čestné prohlášení při odchodu z bytu

Čestným prohlášením při odchodu z bytu dává nájemník souhlas se zrušením svého trvalého bydliště na adrese pronajímaného bytu. Pokud se nájemník neodhlásí údaje o trvalém bydlišti sám, má pronajímatel, díky tomuto prohlášení, možnost nechat zrušit údaje o místě trvalého bydliště na příslušném obecním úřadě.

Dokument Stáhnout
Čestné prohlášení při odchodu z bytu DOC pdf

Všechny nabízené vzorové smlouvy / dokumenty na našem portále jsou vytvořeny advokáty s dlouholetou praxí v dané oblasti. Jsou garantované a v souladu s aktuální legislativou.

Doporučujeme však individuální úpravy dle vašich specifických přání a potřeb, které budou lépe vystihovat vaši konkrétní situaci. Seznam právních služeb naleznete v našem e-shopu.

Tento vzor smlouvy / dokumentu je obecný a je třeba vzít v úvahu, že nemusí být vhodný na váš individuální případ. Doporučujeme proto řešit specifika vašeho případu s našimi advokáty.

Registrovaní členové, kteří stahují vzorové dokumenty, rovněž pořídili některou z těchto služeb nebo produktů:
Mistrovství v investování do realit
Ken McElroy, autor bestselleru ABC investování do realit, přichází s úžasnou knihou, ve které odkrývá kroky na cestě k celkové finanční svobodě. Ukazuje důležitá ponaučení a informace, které ...
274 Kč 270 Kč
Lustrace (5x)
Lustrace je ve svém obecném významu kontrola údajů v různých evidencích a rejstřících. Lustrací nájemníků, živnostníků či firem výrazně snižujete riziko ztráty financí.
Lustrace (5x)
  • SLEVA
  • Nejčastěji pořizované
1 150 Kč 436 Kč
KURZ - Fotografování nemovitostí
Fotografování interiéru a exteriéru budov je jednou z nejnáročnějších fotografických disciplín. Pokud je cílem, aby fotografie zaujala na první pohled, je potřeba dodržovat určitá pravidla. Naučte se vyfotografovat vaši nemovitost atraktivně!
2 396 Kč 2 275 Kč
INSPEKCE NEMOVITOSTI - starší domy do 250 m2
Inspekce nemovitosti je zhodnocení reálného technického stavu nemovitosti odborníkem. Poskytuje kupujícímu informaci o stavebně-technickém stavu nemovitosti, o nákladech na nutné opravy či rekonstrukci a zároveň jej může ochránit před špatnou investicí.
INSPEKCE NEMOVITOSTI - starší domy do 250 m2
  • SLEVA
7 490 Kč 6 890 Kč
Detail
Využijte služeb námi prověřených odborníků a firem
... když kupujete, prodáváte, pronajímáte nebo jen vlastníte nemovitost!
Přejít na web