Naše další projekty
Zapomenuté heslo
  • Družstevní byty - Malý háj VI

moderní družstevní bydlení

možnost převodu do osobního vlastnictví

moderní městská rezidence

více informací

Čestné prohlášení při odchodu z bytu

Čestným prohlášením při odchodu z bytu dává nájemník souhlas se zrušením svého trvalého bydliště na adrese pronajímaného bytu. Pokud se nájemník neodhlásí údaje o trvalém bydlišti sám, má pronajímatel, díky tomuto prohlášení, možnost nechat zrušit údaje o místě trvalého bydliště na příslušném obecním úřadě.

Dokument Stáhnout
Čestné prohlášení při odchodu z bytu DOC pdf

Všechny nabízené vzorové smlouvy / dokumenty na našem portále jsou vytvořeny advokáty s dlouholetou praxí v dané oblasti. Jsou garantované a v souladu s aktuální legislativou.

Doporučujeme však individuální úpravy dle vašich specifických přání a potřeb, které budou lépe vystihovat vaši konkrétní situaci. Seznam právních služeb naleznete v našem e-shopu.

Tento vzor smlouvy / dokumentu je obecný a je třeba vzít v úvahu, že nemusí být vhodný na váš individuální případ. Doporučujeme proto řešit specifika vašeho případu s našimi advokáty.

Registrovaní členové, kteří stahují vzorové dokumenty, rovněž pořídili některou z těchto služeb nebo produktů:
KONZULTACE - právní
Právní konzultací rozumíme rámcové řešení dané problematiky, předání rad a zkušeností našich advokátů, nasměrování na správnou cestu, naznačení řešení dané problematiky.
2 420 Kč 2 239 Kč
DAŇOVÉ PŘIZNÁNÍ - Fyzická osoba
Jak vám je, když každý rok vidíte, kolik jste zaplatili na daních? A jak by vám bylo, kdybyste ušetřili pár desítek tisíc Kč? Naši odborníci vám pomohou a připraví za vás daňové přiznání fyzických osob – kvalitně, efektivně.
2 600 Kč 2 300 Kč
Detail
Osobní finance - řízení financí pro každého
Zorientujte se ve vlastních financích! V knize se dozvíte, co je důležité při finančním plánování a na co je potřeba dát si pozor. Získáte rady, jak nedělat hloupé začátečnické chyby a zbytečně se nepřipravovat o peníze.
318 Kč 299 Kč
Právní prověrka nemovitosti
Potřebujete zjistit aktuální stav zapsaných nemovitostí v katastru nemovitostí a nevíte, jak na to? Zjistíme pro Vás vlastnictví nemovitosti, zatížení i další požadované skutečnosti.
1 815 Kč 1 452 Kč
Detail
Využijte služeb námi prověřených odborníků a firem
... když kupujete, prodáváte, pronajímáte nebo jen vlastníte nemovitost!
Přejít na web