Naše další projekty
Zapomenuté heslo
  • Družstevní byty - Malý háj VI

moderní družstevní bydlení

možnost převodu do osobního vlastnictví

moderní městská rezidence

více informací
  • Realitní Zákon

vše co musíte a potřebujete vědět!

více informací

Čestné prohlášení při odchodu z bytu

Čestným prohlášením při odchodu z bytu dává nájemník souhlas se zrušením svého trvalého bydliště na adrese pronajímaného bytu. Pokud se nájemník neodhlásí údaje o trvalém bydlišti sám, má pronajímatel, díky tomuto prohlášení, možnost nechat zrušit údaje o místě trvalého bydliště na příslušném obecním úřadě.

Dokument Stáhnout
Čestné prohlášení při odchodu z bytu DOC pdf

Všechny nabízené vzorové smlouvy / dokumenty na našem portále jsou vytvořeny advokáty s dlouholetou praxí v dané oblasti. Jsou garantované a v souladu s aktuální legislativou.

Doporučujeme však individuální úpravy dle vašich specifických přání a potřeb, které budou lépe vystihovat vaši konkrétní situaci. Seznam právních služeb naleznete v našem e-shopu.

Tento vzor smlouvy / dokumentu je obecný a je třeba vzít v úvahu, že nemusí být vhodný na váš individuální případ. Doporučujeme proto řešit specifika vašeho případu s našimi advokáty.

Registrovaní členové, kteří stahují vzorové dokumenty, rovněž pořídili některou z těchto služeb nebo produktů:
KONZULTACE - realitní
Odborné rady z oblasti realit související s problematikou pronajímání nemovitostí, nákupem investičních bytů a obecně bezpečnými realitními transakcemi. Konzultaci zajišťuje realitní expert - člen našeho týmu.
KONZULTACE - realitní
  • Nejčastěji pořizované
1 950 Kč 1 650 Kč
Detail
Osobní finance - řízení financí pro každého
Zorientujte se ve vlastních financích! V knize se dozvíte, co je důležité při finančním plánování a na co je potřeba dát si pozor. Získáte rady, jak nedělat hloupé začátečnické chyby a zbytečně se nepřipravovat o peníze.
318 Kč 299 Kč
Lustrace (3x)
Lustrace je ve svém obecném významu kontrola údajů v různých evidencích a rejstřících. Lustrací nájemníků, živnostníků či firem výrazně snižujete riziko ztráty financí.
Lustrace (3x)
  • Nejčastěji pořizované
690 Kč 290 Kč
Právní prověrka nemovitosti
Potřebujete zjistit aktuální stav zapsaných nemovitostí v katastru nemovitostí a nevíte, jak na to? Zjistíme pro Vás vlastnictví nemovitosti, zatížení i další požadované skutečnosti.
1 815 Kč 1 452 Kč
Detail
Využijte služeb námi prověřených odborníků a firem
... když kupujete, prodáváte, pronajímáte nebo jen vlastníte nemovitost!
Přejít na web