Naše další projekty
Zapomenuté heslo
  • Družstevní byty - Malý háj VI

moderní družstevní bydlení

možnost převodu do osobního vlastnictví

moderní městská rezidence

více informací

Čestné prohlášení při odchodu z bytu

Čestným prohlášením při odchodu z bytu dává nájemník souhlas se zrušením svého trvalého bydliště na adrese pronajímaného bytu. Pokud se nájemník neodhlásí údaje o trvalém bydlišti sám, má pronajímatel, díky tomuto prohlášení, možnost nechat zrušit údaje o místě trvalého bydliště na příslušném obecním úřadě.

Dokument Stáhnout
Čestné prohlášení při odchodu z bytu DOC pdf

Všechny nabízené vzorové smlouvy / dokumenty na našem portále jsou vytvořeny advokáty s dlouholetou praxí v dané oblasti. Jsou garantované a v souladu s aktuální legislativou.

Doporučujeme však individuální úpravy dle vašich specifických přání a potřeb, které budou lépe vystihovat vaši konkrétní situaci. Seznam právních služeb naleznete v našem e-shopu.

Tento vzor smlouvy / dokumentu je obecný a je třeba vzít v úvahu, že nemusí být vhodný na váš individuální případ. Doporučujeme proto řešit specifika vašeho případu s našimi advokáty.

Registrovaní členové, kteří stahují vzorové dokumenty, rovněž pořídili některou z těchto služeb nebo produktů:
KONZULTACE - právní
Právní konzultací rozumíme rámcové řešení dané problematiky, předání rad a zkušeností našich advokátů, nasměrování na správnou cestu, naznačení řešení dané problematiky.
2 420 Kč 2 239 Kč
Oceňování nemovitostí
Publikace seznamuje odbornou veřejnost s teorií a obecnou metodikou základních 3 skupin oceňovacích metod – porovnávací, výnosovou a nákladovou.
362 Kč 340 Kč
KURZ - Jak financovat nákup nemovitosti
Kurz Jak financovat nákup nemovitosti vám prozradí praktické rady a možnosti financování nemovitostí na českém finančním trhu. Plánujete si vzít hypotéku? Máte hypotéku a chcete lepší podmínky? Je vždy lepší hypotéka na financování investiční nemovitosti?
2 490 Kč 2 290 Kč
INSPEKCE NEMOVITOSTI - starší domy do 250 m2
Inspekce nemovitosti je zhodnocení reálného technického stavu nemovitosti odborníkem. Poskytuje kupujícímu informaci o stavebně-technickém stavu nemovitosti, o nákladech na nutné opravy či rekonstrukci a zároveň jej může ochránit před špatnou investicí.
INSPEKCE NEMOVITOSTI - starší domy do 250 m2
  • SLEVA
7 490 Kč 6 890 Kč
Detail
Využijte služeb námi prověřených odborníků a firem
... když kupujete, prodáváte, pronajímáte nebo jen vlastníte nemovitost!
Přejít na web